Echipament sportiv: Rachete Wilson si Ceasuri Suunto

In general majoritatea celor care practica un sport aleg sa foloseasca cele mai bune echipamente pentru a avea rezultate optime. Sa luam exemplul jucatorilor de tenis, acestia isi aleg rachetele cu grija, de la producatori consacrati pentru o mai buna performanta. Pe langa racheta probabil ca ati vazut la cea mai mare parte a jucatorior de tenis ca au si un ceas, toate acestea fiind alese cu grija si nu intamplator.

Printre cele mai populare rachete de tenis sunt cele Wilson din cauza puterii si a controlului excelent pe care il ofera. Multi din campionii tenisului din jurul lumii folosesc aceste rachete wilson. Serena Williams sau Roger Federer sunt fani adevarati ai rachetelor Wilson si sunt asociati cu acestia de multi ani. Ofera o gama diversificata de diferite tipuri de rachete si multe dintre ele au avut o perioada lunga de timp cele mai bune vanzari de pe piata.

La inceput rachetele Wilson erau facute din lemn de stejar, artar sau frasin. Au fost diferite unele de altele in functie de tipul lor, rigiditate si greutate. Din aceasta cauza fiecare tip de racheta da o senzatie diferita in timpul jocului. In ultima perioada insa producatorii de rachete au inceput sa foloseasca straturi subtiri de lemn, lipite intre ele, astfel devin mult mai puternice si cu o greutate redusa fata de modele mai vechi.

Modele Wilson t-2000 si Wilson Pro Personal au fost cele mai bine vandute rachete Wilson din toate timpurile. Wilson t-2000 a fost prima racheta realizata din aluminiu de pe piata. Celebrul jucator Jimmy Connor a fost cel mai mare fan al acestui model si a folosit racheta toata cariera sa. Racheta Wilson Pro Personal a primit premiul pentru cea mai buna racheta a anului 1984. Pete Sampras a folosit acest model de-a lungul carierei sale, iar Roger Federer foloseste o racheta care o are pe aceasta la baza, diferenta fiind facuta de un design mai avansat.

Pe langa racheta de tenis jucatorii acestui sport mai au un accesoriu foarte important, ceasul, iar marea majoritate foloseste ceasurile de la producatorul Suunto din cauza ca sunt unice. Un motto al companiei este: “suunto inlocuieste norocul” si consideram ca acest lucru este adevarat din cauza varietatii si calitatii ceasurilor oferite de acestia. Acestea ceasuri de manca cu calculator si multe alfe functii integrate sunt utile pentru scafandri, excursionisti, jucatori de golf, jucatori de tenis si multe altele. Daca practicati un sport in aer liber aceste ceasuri suunto sunt perfecte.

Suunto este o companie finlandeza ce a fost infiintata in 1936. Tuomas Voglonen a inventat busola umpluta cu lichide. Aceasta a fost o necesitate pentru trupele Finlandeze in al 2-lea razboi mondial intrucat Finlanda este o tara plata, plina de gheata, zapada si de paduri, iar orientarea se face extrem de greu. Astfel compania si-a mentinut ideea in ultimii 76 de ani de a crea ceasuri care ajuta la orientare, dar nu numai. Ceasurile Suunto sunt extrem de bine facute si durabile. Pentru entuziastii in aer liber trebuie doar sa se uite in gama de produse Suunto si cu siguranta vor gasi ceva potrivit.