Variatiuni ale jocului de poker ca la aparat

Motivul pentru care pokerul ca la aparate este asa de popular este faptul ca e relativ usor de invatat si jucat. Daca joci poker normal atunci sti sa te joci si video poker, si de fapt nu trebuie sa sti poker foarte bine atata timp cat sti mainile si combinatiile castigatoare. Mai mult, chiar daca nusti mainile exact, nu este problema deoarece ele iti apar pe ecran tot timpul. Mai jos gasesti elementele de baza pentru poker ca la aparat, si cateva variatii pe care poti sa le incerci.

Reguli joc de poker ca la aparat

Spre deosebire de jocul de poker traditional, la poker ca la aparat nu te joci impotriva adversarilor. Scopul tau nu este sa ai cea mai buna mana, ci sa ai o mana indeajuns de buna sa fie platita. Un tabel cu mainile platite si profitul pentru fiecare este afisat pe ecran. La un joc de tip “Jacks or better” trebuie sa ai minim o pereche de valeti sa iti iei banii pariati inapoi. Cu cat ai o mana mai buna cu atat castigi mai mult.

Alege numarul de fise pe care vrei sa pariezi si apasa “draw/deal” sau simplu apasa “pariaza maxim” daca este disponibil butonul. Apoi o sa primesti 5 carti pe ecran, ca si la pokerul traditional. Foloseste butonul de sub fiecare carte (sau apasa direct pe carte) ca sa hotarasti ce carti retii si ce carti de poker schimbi. Dupa ce ai ales, apasa din nou “draw/deal” ca sa primesti cartile inlocuite. Daca combinatia de carti care formeaza mana de poker este mai buna decat o pereche de zecari, atunci primesti un castig corespunzator, conform tabelului cu castiguri.

Cel mai important si renumit joc de poker ca la aparat este “Jacks or better” dar mai exista alte 2 jocuri populare de poker ca la aparate: ” Deuces wild” si “Joker Poker”. La aceste 2 jocuri poti folosi un 2 sau un joker pentru ca sa inlocuiesti orice carte doresti. Desi este mai usor sa faci o mana buna, si tabelul cu castiguri este facut in concordanta, adica ai nevoie de o mana mai buna decat o pereche de valeti pentru a fi platit.

Deasemenea poate vrei sa incerci un joc de poker ca la aparat 2 cu un jackpot progresiv. Aceste aparate ofera un castig foarte mare daca reusesti sa faci chinta royala. Fiecare aparat conectat la respectivul jackpot participa la suma de bani din jackpot, din acest motiv castigul poate sa fie foarte mare. Bineinteles chinta royala e dificil de realizat, dar daca reusesti probabil o sa iti schimbe viata. Atentie! Trebuie sa joci cu numarul maxim de fise pe pariu pentru a fi eligibil la jackpotul progresiv.