Fotbal pentru toti verifica rezultatele online

Ultima si cea mai noua alternativa la vizionarea in direct a meciurilor de fotbal, este urmarirea comentariilor live  oferite acum de numeroase site-uri. Bineinteles, aceastea nu sunt decat versiuni ale site-urilor Live Scores si Ceefax. Vei vizita site-ul la alegere si vei putea astfel urmari comentarii live despre orice meci iti doresti. Vei primi detalii despre actiunea din timpul meciului chiar cand aceasta se intampla, cum ar fi: “Chealsea Cole porneste un contraatac pe partea dreapta“, dar scorul va ramane acelasi.

Fanii fotbalului care urmaresc Ceefax, Live Scores si Live Commentaries precum si alte rezultate din fotbal, si nu urmaresc efectiv meciul de fotbal gasesc ca aceasta alternativa este chiar mai antrenanta si mai distractiva. In loc sa urmaresti un meci plictisitor de 0-0, la televizor, cateodata este mai distractiv sa asculti urletele si oftaturile unui fost jucator profesionist in timp ce descrie cum fotbalistii rateaza ocazie dupa ocazie. De asemenea acest tip de vizionare, da sansa fanilor echipelor din ligile inferioare sa urmareasca evolutia acestora chiar daca meciurile din aceste ligi nu sunt difuzate la televizor atat de des cum sunt meciurile cluburilor prestigioase. Vizionarea alternativa poate parea mai putin “cool” unor ctegorii de persoane, dar pentru multi este o forma de vizionare culta.

De asemenea companiile de telecomunicatii au dezvoltat tot felul de aplicatii pentru a te tine la curent cu performantele echipei favorite oriunde te-ai afla. Poti verifica scoruri live, comentarii, update-uri, analize in profuzime, etc. din mers. Internetul, insa a fost cel care a jucat un rol critic in dezvoltarea maniei pentru fotbal. Multe site-uri informative ca goal.com, dau informatii explicative celor care le acceseaza: te tin la curent cu transferurile facute de echipe, si cu tot ce se intampla in comunitatea FIFA. Poti vedea ce a facut echipa ta preferata chiar cand iti verifici e-mailul, pentru ca multe site-uri iti trimit update-uri direct pe e-mail. Site-urile organizeaza de asemenea concursuri pentru fani, unde iti poti testa cunostintele. Sa nu uitam televiziunile care la randul lor au o multime de emisiuni despre lumea fotbalistica mondiala.