OKFlora te ajuta sa obtii zile speciale cu aranjamente florale de vis

okflora

Se spune ca atunci cand vrei sa oferi flori este recomandat sa stii floarea preferata a destinatarului. Specialistii de la OKFLora contrazic aceasta idee si iti spun ca poti crea zile speciale cu flori, chiar si atunci cand nu stii foarte multe despre persoana in cauza. Este suficient sa stii culoarea ei preferata sau stilul abordat si vei gasi cu siguranta un buchet care sa impresioneze, mergand pe variante clasice, asa cum sunt trandafirii.

In magazinul online OKFlora, vei gasi cele mai frumoase flori, atent selectionate inainte de a fi utilizate in aranjamente florale, astfel incat sa poti impresiona chiar si cele mai exigente persoane.

Flori in functie de emotiile pe care vrei sa le transmiti

Poti alege cele mai frumoase flori sub forma de buchete sau cosuri cu flori OKFlora, in functie de emotiile pe care iti doresti sa le transmiti. Nu este greu sa faci asta si ai nevoie doar de cateva sugestii. Toti sitm ca trandafirul rosu este un simbol al iubirii pasionale si intime, deci daca vrei sa ii spui ca o iubesti, poti alege un cos cu trandafiri.

Hortensiile sunt cele care reprezinta recunostinta si pasiune, deci poti trimite aranjamente cu hortensii mamei tale sau bunicii pentru a o face fericita de ziua ei. Liliacul alb este un simbil al inocentei, iar liliacul mov este un simbol al primei iubiri, deci, daca aceste doua sentimente sunt pe lista ta, poti alege un mix intre cele doua culori sau doar una dintre ele pentru ca mesajul tau sa fie cat mai explicit.

Gerbera este simbolul sinceritatii, amarylis este simbolul admiratiei, iar pasarea pradisului transmite entuziasm si veselie, in timp ce gladiolele sunt cel mai bun semn al caracterelor puternice. Lalelele transmit perfectiune si crinii regalitate. Tinand cont de toate aceste semnificatii, poti alege aranjamente florale formate dintr-o singura floare dominanta, sau un mix dintre toate florile care sa transmita cate putin din fiecare sentiment specific.

Nu uita de semnificatia culorilor

Florile au culori diferite care transmit sentimente diferite. Florile rosii sunt simbolul pasiunii, al dorintei si al energiei. Daca vrei sa transmiti dragoste, atunci rosul este cu siguranta varianta optima. Florile portocalii sunt cele care transmit incurajare, entuziasm dar si un nivel ridicat de creativitate. Daca vrei sa transmiti pofta de viata sau bucurie, atunci ar trebui sa alegi flori de culoare galbena, considerate flori solare si energizante.

Florile albastre sunt un simbil al sperantei, iar cele violet sunt ideale pentru mandrie. Atunci cand o persoana draga a obtinut un premiu sau un titlu important, un buchet de flori mov este cea mai buna varianta pentru a o felicita cum se cuvinte.

Pentru a configura buchetul perfect, specialistii floristi stiu exact cum sa imbina simbolurile si culorile astfel incat mesajuls a fie cel dorit. De aceea, se recomanda ca fiecare persoana care vrea sa faca o zi speciala celor dragi sa ceara sfatul profesionistilor pentru a obtine buchetul de flori perfect in functie de eveniment si de persoanele care participa la el.