Ia un cod reducere about you și încălță-te cu cizmele potrivite!

Cizmele sunt mereu în tendințe, indiferent de ce se întâmplă și mai ales dacă le împerechezi corect cu ținutele tale. Acestea pot fi esențiale pentru dulapul dvs. pentru pantofi. Cizmele au avantajul de a fi deosebit de feminine și elegante, pe lângă faptul că îți oferă mult stil, iar alegerea potrivită nu e decât la un click distanță, oferită cu generozitate împreună cu un cod reduceri about you.

Definiție și scurt istoric al evoluției cizmelor

O cizmă este un pantof înalt, a cărui parte superioară închide piciorul, glezna și laba piciorului. Poate fi mai mare sau mai mic în funcție de modele. Cel mai frecvent se termină chiar sub sau în mijlocul genunchiului. Un model inferior va fi considerat mai degrabă ca o botină sau o cizmă joasă.

Inițial, cizma avea o funcție destul de utilitară: călăritul pe cal, deplasarea în ploaie sau după o zi de schi (ghete de schi). Începând din secolul al XVII-lea, a făcut parte, de asemenea, din uniforma militară (mușchetari, cavalerie). În anii 1960, a devenit un adevărat accesoriu de modă și a fost purtat cel mai adesea cu o fustă scurtă. În anii 90 și datorită filmului Pretty Woman, ea a devenit foarte populară și este adesea asociată cu fetișismul sexual.

Dacă ești scundă și subțire

Ghetele îți fac o siluetă drăguță. Evitați cizmele cu tocuri prea groase sau prea masive, care nu ar arată bine în picioarele subțiri.

Dacă ești scundă și cu forme

Optează pentru cizme cu toc pentru a-ți subția silueta. Poți alege tocuri groase și / sau pătrate fără nicio problemă, efectul va fi mai echilibrat cu piciorul.

Dacă ești înaltă și slabă

Îți poți permite să porți cizme cu toc sau fără toc, deoarece ești deja subțire. În schimb, alege tocuri medii dacă ești foarte înaltă.

Dacă ești înaltă și cu forme

Optează pentru cizme cu toc gros și / sau pătrat; de asemenea, poți alege o înălțime de cizmă care să fie sub genunchi, de preferință pentru a nu vă cântări silueta.

Dacă ai gambele groase

Nu te panică, evita mai ales fermoarele sau asigura-te că cizma este lată, atât la gleznă, cât și la gambă. De asemenea, poți opta pentru un model cu elastic care va fi mai ușor de încălțat sau un model cu șireturi pe care îl poți regla în funcție de lățimea gambei, rămânând confortabil.

Cum să porți cizmele în mod corespunzător

Dacă le porți cu blugi, alege un model subțire strâns pe corp, acesta va fi mai frumos și mai elegant decât cu blugii largi. Important este că cizma îți urmează piciorul și doar blugii subțiri pot avea acest efect consistent.

Oricum ai fi, orice ai alege să porți, ai încredere în stilul tău! O pereche bună de cizme are calitatea de a-ți oferi un pic de îndrăzneala și elegantă. Analizează cu atenție oferta magazinului tău online și verifică ce ți se pare bun pentru ține. Poți avea surpriză să-ți oferim un cod reducere about you și o experiență de shopping online deosebită!