Ghid pentru a selecta cele mai unice melodii de petrecere

Nunta ta va fi una dintre cele mai frumoase zile din întreaga ta viață. Vreți să vă asigurați că o veți sărbători cu un dans de nuntă care să fie semnificativ și frumos. Există numeroase cântece pentru petrecerea de nuntă care vă vor asigura că vă veți distra de minune la nuntă.

În primul rând, există sunete de petrecere de nuntă pe care ați putea dori să le folosiți pentru a vă sărbători nunta într-un dans care să implice toată petrecerea de nuntă. Acesta este un dans care se face de obicei după ce mireasa a dansat cu tatăl ei și după ce mirele a dansat cu mama ei. Dansul petrecerii miresei este un dans în care oamenii care au participat la nunta voastră dansează împreună și cu voi. Așadar, domnișoarele de onoare, cavalerii de onoare, cavalerii de onoare, cavalerii de onoare, fetița cu flori și purtătorul de inele vor dansa cu voi.

Având în vedere diversitatea petrecerilor de nuntă și din cauza relațiilor care ar putea exista între membrii petrecerii de nuntă, există câteva căi diferite pe care le puteți urma în ceea ce privește cântecele pe care le folosiți. În primul rând, ați putea opta pentru muzica tradițională de nuntă și romantică sau un dj de aici. Orice cântec de dragoste va funcționa probabil pentru acest tip de dans. Melodii precum „time of your life” și alte cântece romantice sau de prietenie funcționează, de asemenea, cu brio.

Uneori, aveți chef să vă distrați puțin cu petrecerea de nuntă. Un cântec grozav și amuzant ar putea fi doar „Thank you for Being a Friend”, care este într-o oarecare măsură sentimental, dar poate fi și amuzant și de bun simț, de asemenea. Multe cupluri aleg să facă ceva și mai distractiv, cum ar fi „Party Tonight” sau alte tipuri de cântece distractive, de petrecere.

De asemenea, puteți privi cântecele de petrecere la nuntă ca fiind melodiile pe care le cântați pentru acele secțiuni de petrecere din dansul vostru. Vrei ca dansul de nuntă să fie un amestec de cântece de dragoste emoționante și cântece de petrecere amuzante. Șmecheria este să scoți oamenii pe ringul de dans, așa că multe dintre melodii ar putea fi cântece de petrecere amuzante.

Există o mulțime de cântece frumoase de petrecere la nuntă care s-ar putea să vă placă. „Get Down Tonight”, „in the Club” și chiar și cântece de petrecere distractive, cum ar fi „the Chicken Dance”, sunt toate cântece minunate care să vă pună în mișcare nunta, să o transforme într-o petrecere și să îi scoată pe toți pe ringul de dans pentru a se bucura de ea.

În plus, planificarea dansului de nuntă ar trebui să fie la fel de importantă pentru tine ca și celelalte detalii ale nunții tale. Chiar dacă folosiți un DJ, veți dori să stați de vorbă cu el sau ea și să faceți o listă cu melodiile pe care le veți asculta și de care vă veți bucura în timpul dansului. Asigurați-vă că includeți o listă cu titlurile pe care ați prefera să nu le cânte în timpul dansului.

Nu uitați că acesta este dansul vostru de nuntă și ar trebui să aveți un cuvânt de spus în ceea ce privește melodiile care vor fi cântate. Nu uitați, totuși, că DJ-ul dumneavoastră are o idee bună despre ce se potrivește cu anumite categorii de public, așa că, dacă nu sunteți siguri, credeți-l pe cuvânt. El vă va oferi cântece grozave pentru petrecerea de nuntă pe care să dansați.