Flori in cutii

okflora

O tendință la modă sunt florile in cutii. Ele au devenit un simbol emoționant al aprecierii și iubirii și te pot ajuta să-ti arăți toate sentimentele fără a folosi cuvinte.

Florile in cutii sunt aranjamente florale in cutie care au apărut pe neașteptate, dar care au câștigat imediat atentia intregii lumi. Acum nu este dificil să comanzi buchete de flori in cutie cu livrarea la domiciliu, deoarece această poziție ocupă un lider incontestabil în industria florilor. Aranjamentul floral in cutie, prin simplitatea sa, este capabil să adauge note de glamour și aristocrație compoziției.

Primii trandafiri in cutie

Primii trandafiri in cutie au fost primiti de actrița Stella Campbell, de la binecunoscutul scriitor Bernard Shaw, care i-a prezentat un astfel de cadou. De atunci, aranjamentul floral in cutie a devenit un simbol al iubirii nebune și a fidelității interminabile. Când trebuie să surprinzi pe cineva important sau să-ți exprimi afecțiunea fata de o anumita persoana,  florile in cutie sunt cea mai bună alegere. Această tendință modernă este bine-venita în orice moment. Popularitatea modei de flori in cutii, este remarcata de toata lumea. Designul ambalajului a început să fie apreciat la fel ca si florile in sine. Floraria online OkFlora iti poate oferi flori in cutii de lux, personalizate cu logo-ul florariei si in toate culorile.

Acest tip de design al ambalajului pentru flori, a devenit popular în primul rând, datorită faptului că, ambalate în această formă, trandafirii vor arăta scump și creativ, la modă si in compoziții interesante. Un alt plus este ambalarea strânsă, florile fiind mai bine transportate, fără riscul de a fi rupte. Un astfel de aranjament floral in cutie poate fi oferit la aniversarea nunții, la o serbare a copilului, la ziua de nastere si in multe alte cazuri.

Daca vrei să faci un cadou de lux, pe care destinatarul sa il aprecieze, intra in floraria online OkFlora si comanda  aranjamente florale in cutie de lux. Acest trend floral a câștigat imediat o popularitate incredibilă, deoarece florile din cutii colorate arată elegant si luxos. Pe lângă aspectul spectaculos, astfel de aranjamente florale sunt foarte practice,  deoarece nu ai nevoie de o vază, iar florile isi mentin prospețimea și frumusețea mult timp. În interiorul cutiei, florarii instalează un burete special (oază) care menține nivelul optim de umiditate pentru plante.

Florile in cutii sunt un cadou minunat pentru toate ocaziile. În plus, pot decora un birou, o cameră de zi sau o sală de nunta. Floraria online OkFlora prezintă o varietate de trandafiri în cutii care sunt deosebit de fermecatoare.

Cum să alegi flori in cutie

  • Pentru o întâlnire romantică, cumpăra trandafiri crem palid, roșu, roz sau alb.
  • Un simbol al frumuseții divine orhideea, care este de obicei oferita doamnelor mature.
  • Lalelele drăguțe, margaretele delicate sau crizantemele sunt potrivite pentru fetele tinere.
  • Opțiunea clasică pentru partenerii de afaceri, sunt trandafirii roșii sau albi.

In floraria online OkFlora exista un sortiment magnific de buchete, care este actualizat constant. Pentru a face o achiziție, utilizeaza catalogul online si ofera familiei și prietenilor emoții de neuitat, cumpărând flori romantice, impecabile, parfumate într-o cutie de lux.