Construirea unei baze sportive

Bazele sportive reprezinta in continuare o problema pentru sportul romanesc deoarece, in comparatie cu celelalte tari din Uniunea Europeana, putem spune ca suntem ceva in urma lor in ceea ce priveste numarul de baze sportive sau infrastructura sportiva, in general, raportat la numarul populatiei.

Totusi, in aceasta ramura s-a inregistrat un progres in ultimii ani, ajutati fiind si de fondurile nerambursabile provenite de la programele de finantare comunitare, autoritati locale, cluburi sportive cat si antreprenori au investit in constructia de baze sportive.

Daca sunteti interesat ca in comunitatea din care sunteti sau pe care o conduceti, sau daca sunteti reprezentantul unui club sportiv sau al unui liceu cu profil sportiv, apelati cu incredere la serviciile Acatrans. Portofoliul nostru cuprinde o serie de lucrari importante in ceea ce priveste infrastructura sportiva, de la amenajarea terenurilor din gazon artificial, pana la ingradirea acestora, amplasarea plaselor de protectie, nocturna, containere pentru vestiare si sauna, mergand pana la acoperirea terenurilor cu baloae presostatice. Asadar, oferim oata gama de serviciide amenajri specifice unei baze sportive la standarde inalte.

Daca sunteti un antreprenor interesat de o investitie pe termen lung si generatoare de profit, construirea unor terenuri sportive pe care ulterior sa le oferiti tuturor doritorilor sub forma de chirie, poate reprezenta un plan de afacere bun si care va avea un impact pozitiv asupra comunitatii. De asemenea, incurajam toate cluburile sportive sa aplice pentru obtinerea de finantare din fonduri nerambursabile pentru imbanatatirea sau construirea unei noi baze de antrenament. In ceea ce priveste terenurile de fotbal din gazon artificial, Alcatrans va asigura de amplasarea celor mai bune suprafete existente in acest moment, suprafete certificate si a caror calitate este recunoscuta de catre FIFA si UEFA.

In incheiere, reiteram necesitatea raspindirii si construirii de infrastructura sportiva oriunde in tara. Aceste lucrari vor avea, in timp, un impact pozitiv asupra performantelor sportive si a vietii sociale, in general, In Romania.