Ce flori sunt potrivite pentru aranjamentele florale pentru nuntă?

Livrare Flori Moldova

În pregătirea unei nunți, florile sunt de cea mai mare importanță! Pe lângă evocarea frumuseților naturii și puterea decorativă imediată, ele fac din orice eveniment unul special și festiv. Pentru ca acest eveniment să fie unul de neuitat, alege serviciul de livrare flori Moldova.

Decorul de flori

Atunci când evalezi diferitele elemente de cheltuieli în planificarea nunții, de obicei acorzi prioritate recepției în sine: locul și masa, în funcție de dată, sezon și, bineînțeles, de lista invitaților.

Fetele aleg rapid și rochia de mireasă, care este materializarea unui vis pe care îl prețuiesc adesea de câțiva ani (și chiar uneori încă din copilărie!) …

Apoi vine inevitabil marele dosar de decorare a nunții și acesta este de obicei locul în care cuplurile se găsesc neputincioase fie în ceea ce privește ideile, fie bugetul (sau ambele!).

Să spunem: cel mai bun mod de a da culoare, romantism, un stil (romantic, contemporan, lounge, modern, country, tradițional, zen, etnic, monocrom, rafinat, glamour) este să decorezi cu flori: cele mai modeste camere de recepție vor avea un aspect festiv, mai ales ca  e nevoie de aranjamente masă nuntă deosebite.

Mirii își imaginează adesea că este necesar să se camufleze sau să schimbe elementele locului care le plac mai puțin sau care pur și simplu nu se potrivesc. Florile sunt acolo pentru a rezolva multe probleme și pentru a oferi nunții tale nota personalizată la care tânjești.

Detalii importante

Aveți grijă de ultimele și importante detalii de livrare și instalare. Aici din nou, pentru a economisi bani, poți cere oamenilor din jur să te ajute. Pe de altă parte, asigură-te că le lași instrucțiuni precise pentru a evita orice greșeli și pentru a evita să le dai prea multă responsabilitate pentru ziua cea mare!

Fă-o singur!

Mulți vor dori să se lanseze în minunata aventură a proiectării și realizării pieselor centrale și a decorațiunilor florale! Totul este posibil, este doar o chestiune de a planifica bine și de a primi ajutor, dacă este necesar.

Anotimpurile florilor

Producția locală

Chiar dacă se primesc flori din toate țările lumii, producția de flori urmează un calendar anual foarte specific care punctează sosirile. Dacă te căsătorești vara și te educi bine pentru a îndeplini anumite criterii, vei putea cumpăra flori numai de la florării online. Această alegere este cea mai ecologică și face parte din tendința achizițiilor locale, care câștigă popularitate atât pentru alimente, cât și în multe alte sectoare de consum. Fă cercetările și mergi să cumperi florile online sau cere florarului să se aprovizioneze și ele.

Flori importate

Desigur, poți cumpăra și flori importate. Asigură-te că, pentru a menține bugetul într-un interval rezonabil, pentru a respecta anotimpurile țărilor producătoare. Poți cumpăra aproape toate soiurile de flori în orice anotimp: bujori în noiembrie sau liliac în ianuarie, dar la un preț ridicat și adesea de calitate mai mică și cu o amprentă ecologică semnificativă.

Informează-te bine și ascultă sfaturile florariei tale online. Legile pieței, ale cererii și ofertei, ale rarității sau abundenței se aplică aici ca și în alte părți.