Alege corect savoniera pentru casa ta

Nu conteaza daca baia ta este clasica sau moderna: in orice caz, sapuniera este accesoriul elegant care imbogateste decorul cu eleganta sa. Pe site-ul vivre.ro  veti gasi cele mai bune sapuniere de perete si cele mai bune sapuniere de tejghea. Alegerea intre una sau alta depinde de spatiul disponibil la chiuveta si de caracteristicile mobilierului de baie. Poti gasi mai multe tipuri de dispensere de sapun.

De ce sa iti iei o sapuniera?

Sarcina sapunierei de blat este de a indeparta reziduurile de sapun de pe blatul chiuvetei si pentru aceasta trebuie sa fie durabila si usor accesibila, dar mai ales in concordanta cu celelalte elemente ale mobilierului. Daca spatiul de pe chiuveta este limitat, sapuniera de blat este solutia ideala. Alegeti dintre numeroase modele, forme si materiale, inclusiv ceramica, otel, lemn, sticla si rasina. Foarte adesea, cele mai inovatoare modele sunt caracterizate de prezenta a doua materiale contrastante.

Nu mai putin importanta este forma sapunierei, care trebuie sa reprezinte echilibrul corect intre design si practicitate. Alegerea intre sapuniere alungite, rotunde sau patrate depinde de stilul baii, care poate fi clasic, modern sau vintage. Sfatul Tacoshop.co.uk este de a alege o forma patrata pentru baia moderna, in timp ce in cazul baii clasice o forma rotunjita este perfecta.

Finisajele celor mai bune sapuniere sunt, de asemenea, multe si variate, concepute pentru a conferi clasa si stil baii. Nu lipseste niciodata albul atemporal, care se potriveste cu culoarea predominanta a baii sau creeaza contraste neobisnuite, jucandu-se cu efecte de piatra si auriu sau cu culori precum portocaliu, verde si galben.

Cand sa alegeti o sapuniera de montat pe perete

Alaturi de traditionala sapuniera de blat, sapuniera de perete devine din ce in ce mai populara in baia de acasa, deoarece se potriveste bine celor care au spatiu limitat la chiuveta. Si asta nu e tot: exista si savoniere de perete este perfecta atat in baile clasice, cat si in cele moderne, carora le confera vivacitate sau panarama.

Incaperea care ne vine in minte atunci cand vizitam o locuinta este baia, iar acest lucru confirma importanta acestui colt dedicat bunastarii si relaxarii. Spalatul intr-o baie confortabila si mobilata cu stil imbunatateste calitatea vietii, mai ales daca sunt prezente accesorii elegante. De aceea, chiar si sapuniera poate fi transformata dintr-un detaliu nesemnificativ in vedeta camerei.

In special, sapuniera montata pe perete este versatila si se adapteaza bine la orice tip de mediu. Astazi, mai mult ca oricand, nu mai este solutia aleasa doar de cei care au o chiuveta mica, ci si de cei care au mult spatiu la chiuveta. Printre cele mai bine vandute sapuniere de perete se numara distribuitoarele, al caror design elegant a inlocuit sapunierele de perete mai traditionale.

Acest accesoriu devine adevaratul protagonist al mobilierului de baie alaturi de suporturile pentru prosoape si este conceput pentru a conferi stil si eleganta incaperii, imbinand in acelasi timp functionalitatea. Este cazul sapunierelor integrate cu un tambur pentru periuta de dinti, un detaliu indispensabil in baie, cu un stil esential care reduce la minimum rafturile si dulapurile. De asemenea, la Tacoshop.co.uk sunt disponibile sapuniere de perete in diferite tipuri:

 

  • In ceramica alba si sofisticata;
  • In lemn pentru o baie in stil rustic;
  • In fier forjat pentru o baie shabby chic;
  • Din otel cromat pentru o baie de inspiratie moderna.