Adidasi de tenis pentru baieti – seria Nike City Court

Cand una dintre cele mai mari companii din domeniului articolelor de imbracaminte si incaltaminte sportiva dezvolta o serie de adidasi, rezultatele nu pot sa fie decat pe masura muncii investite. Pentru tenis, Nike a pus un accent considerabil pe seria Nike City Court – cu o parte frontala din piele de calitate superioara, acesti pantofi de sport asigura un confort sporit, potrivindu-se cu usurinta pe picior. Utilizarea protectiilor moi in zona calcaiului, impotriva impactului, alaturi de modelul talpii ce asigura o tractiune excelenta, nu pot decat sa impresioneze jucatorul de tenis.

Acesti adidasi originali au o serie de caracteristici pe care merita sa le amintim – in special seria VI:
– durabilitate extinsa si pozitie comoda prin materialele textile si de piele utilizate, pentru o folosire constanta.
– confort si aerisire propice prin limba din material impletit; prin materialul perforat in zona frontala, laterala, dar si in spate; talpa Phylon asigura o alergare usoara, moale
– stabilitate si aderenta sportita prin talpa realizata din cauciuc, cu un model potrivit terenului de tenis
– protectie laterala excelenta prin talpa GDR pentru miscari multidirectionale complexe, pe terenul de tenis.
– greutate redusa prin utilizarea pielii sintetice si a materialului impletit
– accesibilitate datorita pretului deloc ridicat
– designul simplu dar elegant reuseste sa se potriveasca aproape oricaror echipamente de tenis

Bineinteles, aceasta nu este singura serie de adidasi pentru tenis realizata de catre Nike, o alta serie de succes fiind  Air Court Mo IV speed. Ca si multe alti pantofi sport destinati pentru tenisi, se recomanda utilizarea lor timp de cateva zile, pentru a se mula dupa picior. La inceput poate aparea un anume disconfort, insa in timp acesta va disparea. Jucatori de diferite niveluri pot recomanda acest produs. Un sport de o asemenea frumusete precum cel denumit tenis merita astfel de investitii – ele va vor ajuta sa progresati si sa puteti aborda fiecare provocare cu mai mult curaj.