Ce blugi dama purtam cand mergem la petreceri?

Sunt multe contexte in care putem purta blugi dama. Ii putem purta la plimbare, in vacanta, la birou, cand mergem la intalnire business. Ii putem avea pe noi si cand mergem la diverse evenimente in care se cere o tinuta casual. Pe langa aceste situatii putem sa purtam blugii si la petreceri. Blugii pentru petrecere sunt diferiti de cei obisnuiti din mai multe puncte de vedere. Materialele din care sunt realizati sunt ceva mai bune, ei trebuie sa reziste la uzura, la miscari diverse, mergem cu ei in club sau in discoteca destul de des. Denimul este preferat, dar putem avea si alte materiale care arata foarte bine si sunt usor de intretinut. Pe langa materiale de foarte buna calitate blugii pentru petrecere au culori diverse, cu degradeuri, pot fi si prespalati-pentru oferte bune si blugi diversi pentru petrecere puteti analiza si oferta Top Closet. Culorile sunt indraznete, albastrul lasa locul unui roz, poate unui galben, portocaliu, orice te ajuta sa iesi in evidenta e excelent. Cromatica blugilor pentru petrecere este aleasa cu atentie, ea trebuie sa se potriveasca cu stilul nostru si cu personalitatea noastra, cu tematica evenimentelor unde mergem.

Sunt mai multe tipuri de blugi dama pe care ii poti lua la petrecere. Primul tip pe lista noastra ar trebui sa fie cel clasic, cu o croiala tipica, foarte lejer, usor de purtat si confortabil. La petreceri dansam, ne miscam, deci vom vrea blugi care sa nu ne puna probleme chiar si la miscarile mai indraznete. Si blugii evazati sunt perfecti pentru petrecere, la fel cei skinny sau cei cu taieturi, sfasiati, prespalati. Cei cu imitatie de piele sunt usor de purtat si arata deosebit fata de alte modele, vor atrage atentia si iti vor da posibilitatea sa arati foarte bine la orice eveniment.

Blugii de dama pentru petreceri sunt destul de usor de gasit in magazinele online cu experienta si oferte bune, cum e si Top Closet,

blugi                                                                  

Blugii de dama pentru petrecere au si accesorizare interesanta, pot avea pietre pretioase, diverse imprimeuri, lanturi, orice ar putea sa scoata din anonimat persoana care ii poarta. Accesorizarea este importanta la blugii pentru petrecere mai ales ca sunt foarte multe persoane care s-ar putea sa aiba acelasi tip de blugi. In functie de petrecere si de tipul sau putem sa optam pentru blugii scurti sau lungi, pentru cei pana la glezne, dar si pentru cei care au dimensiuni ceva mai mari, gen mom fit, mai ales vara.

La petreceri ar fi bine sa avem blugi de cea mai buna calitate, care ne vin foarte bine, nu foarte stramti pentru a ne putea misca in voie. Daca sunt mai colorati trebuie sa ne asiguram ca nu avem o cromatica prea stridenta sau una care atrage atentia asupra anumitor parti ale corpului nostru. De asemenea, pentru ca e petrecere, blugii trebuie sa fie cat mai cool, neaparat la moda, sa fie in trend si sa fie din colectii cat mai noi, de la branduri renumite pe piata de profil. Este important sa avem lucruri noi pe noi la petreceri pentru a avea un aspect general ingrijit si pentru a reusi sa iesim in evidenta in cel mai inteligent mod posibil.

Fiecare petrecere e diferita, nu trebuie sa purtam o aceeasi pereche de blugi mereu, trebuie sa avem mereu perechi noi si interesante, din materiale de calitate superioara, pe care sa le afisam la toate petrecerile unde mergem. Nu trebuie sa avem foarte multe perechi de blugi, patru sau cinci sunt suficiente daca nu mergem foarte des la petreceri, insa daca suntem o prezenta constanta la petreceri avem nevoie de cel putin zece perechi diferite.