We Wood Watches- motive pentru care sa alegi un ceas de lemn

Ceasurile din lemn sunt numite Green Choice, iar in urmatorul articol prezentam cateva motive pentru care achizitionarea unui astfel de ceas de mana  este o alegere perfecta. Puteti alege din modelele disponibile pe magazinul de ceasuri Orologi.ro. Aici gasiti brandul We Wood Watches, cu o gama variata de modele potrivite oricarui stil.

Ceasurile din lemn sunt la mare cautare in zilele noastre, pe langa faptul ca sunt la moda, alegerea unui ceas reprezinta o declaratie pentru natura. Sunt fabricate din lemn de cea mai buna calitate si purtate la mana arata foarte elegant si artistic, tocmai pentru ca sunt lucrate manual, acest aspect facandu-le unice in felul lor.

Reducerea, refolosirea si reciclarea

Ceasurile de mana fabricate din lemn, sunt compuse din produse naturale, facandu-le astfel ecologice din toate punctele de vedere. Produsele din lemn care sunt folosite pentru realizarea ceasurilor sunt din materiale reciclate, astfel ca folosirea acestor piese ajuta la gestionarea deseurilor. Unul din motivele pentru care aceste ceasuri sunt numite si ceasuri verzi, este acela ca sunt exemple excelentru de aplicare a 3R: reducerea (gestionarea deseurilor), reutilizarea (restul) si reciclarea (produse naturale).

Ceasurile din lemn nu sunt toxice

Lemnul este hipoalergenic si nu contine toate efectele toxice ca cele ale unui ceas normal. Pentru cei cu o piele sensibila si cei care sunt alergici la produsele metalice, ceasurile din lemn sunt cea mai buna alegere pentru piele pentru toata durata zilei. Asadar, sunt bune si pentru pielea celui care poarta acest ceas, dar si pentru mediul inconjurator. Chiar daca sunt expuse la umezeala si soare, aceste ceasuri, ca si cele metalice, nu sunt corozive.

Procesul de productie este eficient

Ceasurile produse din lemn nu necesita energie, deoarece sunt lucrate manual. Acest aspect asigura maiestria si priceperea, practic abilitatile unui ceasornicar. Fiecare ceas de mana realizat din lemn,  reprezinta o lucrare unica, piesele din care este confectionat sunt la randul lor unice, create de catre un artist ceasornicar. Ceasurile de mana confectionate din lemn reprezinta un suport excelent pentru un mediu inconjurator curat.

Intretinerea ceasurilor de lemn

Ceasurile din lemn sunt extrem de rezistente, astfel ca dureaza mult si nu necesita prea multa intretinere. Ele nu au nevoie de lustruire frecventa, spre deosebire de mobilierul din lemn, ci doar de o curatare delicata. Sunt atat de rezistente, incat pot fi udate in timpul spalarii mainilor si chiar si atunci cand mergi prin ploaie.

Lemnul este biodegradabil, asa ca poate fi cu usurinta reutilizat si reciclat. Aceste motive credem ca sunt suficiente pentru a va convinge ca achizitionarea unui ceas de mana din material lemnos este o alegere potrivita pentru cei care sunt deopotriva iubitori de orologerie dar si de natura. Cand cumparati un ceas din lemn, nu numai ca achizitionati un accesoriu elegant si modern, dar ati facut o alegere potrivita si pentru mediu, fiind un produs ecologic.

Astfel de ceasuri din lemn confectionate sub brandul We Wood Watches sunt disponibile si pe magazinul online de ceasuri de mana pentru barbati si femei Orologi.ro.