Stiati ca… asamblarea unui fiset metalic este foarte usoara si poate fi facuta de oricine?

fiset metalic

Depozitarea documentelor este deseori o provocare mai ales pentru institutiile care lucreaza in permanenta cu informatii printate. Actele importante ce trebuie arhivate si pastrate timp indelungat sunt consumatoare de spatiu, iar organizarea acestora necesita un mobilier adecvat, care sa reziste la amprenta anilor si la conditiile de mediu in care este amplasat.

 

Cu ajutorul unui fiset metalic de la www.viamond.ro, poti rezolva problemele legate de depozitarea in siguranta a documentelor de lucru, respectand toate normele legislative in vigoare.

 

Schema simpla de asamblare

 

Standardele de calitate impuse de organismele de autorizare ISO vor fi respectate cu usurinta atunci cand se dispune de un mobilier profesional, recunoscut pentru capacitatea de arhivare. Fiind o constructie metalica realizata pe o schema simpla, asamblarea poate fi facuta cu usurinta de oricine. In functie de modelul de fiset metalic solicitat, vei primi schita de montaj si componentele necesare pentru asamblare. Chiar daca nu dispui de un personal calificat in montaj, te poti incumeta chiar tu sa pui acest mobilier pe picioare, singur sau cu ajutorul unui coleg.

 

In cazul in care nu stiai, fiecare model se poate personaliza dupa nevoile tale. Astfel, se pot adauga polite si accesorii si se poate opta pentru o culoare si o dimensiune anume. Garantia oferita de producatori de pana la 3 ani reprezinta certitudinea ca fisetul va putea fi utilizat optim, fara a fi nevoie de reparatii de intretinere. In momentul asamblarii, vei remarca si tu calitatea placilor metalice si a rafturilor care se pozitioneaza in interior. Optiunea de a fixa sau nu picioare de sustinere iti apartine complet, acestea contribuind in primul rand la facilitarea curateniei spatiului din jurul fisetului sau de sub acesta.

 

Compartimentarea

 

Montarea politelor este rapida, avand posibilitatea de a le regla pe inaltime asa cum iti doresti. Distanta dintre rafturi poate fi adaptata in functie de articolele depozitate, precum: cutiile de arhivare, bibliorafturile, dosarele sau echipamentele de munca. Daca ai achizitionat un model de fiset metalic cu seif sau cutie de valori, cu siguranta ai facut cea mai buna investitie. Orice document de importanta majora va putea fi pastrat in cele mai bune conditii, restrictionand accesul persoanelor neautorizate.

 

Vopsele de calitate superioara

 

Toate suprafetele sunt tratate cu vopsea ignifuga cu rezistenta la foc deschis intre 1 si 6 ore. De asemenea, fisetele sunt vopsite in camp electrostatic, ceea ce asigura aderenta perfecta a vopselelor la suprafata metalica si rezistenta ridicata la coroziune. Din aceste motive, fisetele pot fi utilizate in orice tip de institutii, de la cele comerciale la cele industriale. Monteaza un fiset metalic la birou si scapa de grija lipsei de spatiu si a supraaglomerarii cu materiale imprimate pe suport de hartie.

 

Polite rezistente la sarcini grele

 

Pe langa faptul ca rafturile sunt reglabile pe inaltime, acestea pot sustine articole cu o greutate mare, intre 40 si 60 kg/polita. Amplaseaza in ordine dosarele dorite, insa nu depasi greutatea recomandata de producatori, pentru a evita curbarea rafturilor.

 

Setul de 3 fisete, o investitie inteligenta

 

Daca tocmai ti-ai deschis o afacere si ai dat startul carierei de antreprenor, amenajeaza mediul de munca prin intermediul setului de 3 fisete metalice pus la dispozitie de producatori. Raportul calitate-pret este excelent, iar investitia va salva resurse financiare importante.

 

Nu iti face probleme privind asamblarea, deoarece fiecare fiset metalic poate fi pus pe pozitie cu usurinta. La final, te vei bucura de un spatiu amenajat perfect pentru activitatea ta, fara a mai fi sufocat de dosarele care iti „furau” din suprafata incaperii.