Pachete funerare complete scutesc apartinatorii de griji

Din momentul in care a survenit decesul, persoana respectiva nu mai are absolut nicio grija. Daca pana in acel moment a absolvit scoli, a crescut si educat copii si a ridicat o casa, moartea inseamna odihna totala. In semn de respect, apartinatorii se ocupa de totul si isi doresc ca organizarea inmormantarii si a parastaselor sa decurga perfect.

Daca este primul deces din familie, apartinatorul nu stie nimic despre obiectele necesare, despre traditii si despre tot ceea ce se impune sa fie facut.

Dar pentru asta exista pachete funerare complete gandite in sprijinul familiilor indoliate.

Agentia Funerara Paul pune la dispozitia solicitantilor pachete funerare care includ atat produsele de care este nevoie, cat si serviciile necesare. Specialistii de la aceasta firma de pompe funebre sunt prompti si actioneaza rapid, intelegand cat de tulburator este ca o persoana sa moara acasa, in prezenta celor dragi. Apartinatorii sunt tulburati sufleteste si incapabili sa mai mearga la medicul de familie, sa solicite certificatul de deces. Pentru ei, medicul firmei se deplaseaza unde este nevoie sa intocmeasca certificatul de deces, apoi trupul neinsufletit este preluat in vederea pregatirii sale atente.

In stocul firmei se afla zeci de modele de sicrie complet echipate ca acestea sa corespunda tuturor gusturilor si posibilitatilor financiare ale celor care se ocupa de inmormantarea unei persoane dragi.

Dar ce se gaseste intr-un sicriu? Mai intai o saltea absorbanta si o perna, lenjerie fina, orar mic, orar mare si voal pentru fata.

Capacul sicriului este capitonat si cuiele au fost inlocuite de catre suruburi, care sunt mult mai elegante. Crucea este inscriptionata modern prin tehnici speciale, iar sicriul este prevazut cu manera ca sa fie manipulat mult mai usor.

Ingrijirea acordata trupului neinsufletit se face cu mult efort si este necesara actiunea mai multor oameni ca decedatul sa fie spalat, imbalsamat, imbracat si asezat in sicriu.

In afara acestor produse si servicii sunt la fel de importante produsele care se dau preotului sau care sunt folosite in timpul slujbei si la priveghi.

Nu sunt de neglijat si ultimele flori funerare, coroane sau aranjamente funerare pe care oamenii aflati in viata le ofera celor care au murit in semn de multumire si de respect!

Agentia Funerara Paul dispune de baza materiala si de resursele umane pentru a organiza o inmormantare incepand cu preluarea decedatului si eliberarea certificatului de constatare a decesului si terminand cu asigurarea transportului funerar de la capela la cimitir.

Sicriele din esenta lemnoasa sunt lucrate ingrijit, preturile lor fiind variate si accesibile.

Pe site exista sicrie din lemn de brad, din lemn de fag, dar si sicrie din lemn de plop sau de nuc. In zeci de nuante, lacuite, cu diferite ornamente si prevazute cu manere sigure pentru manipularea usoara, ele reprezinta un semn de aleasa pretuire fata de cel care pleaca pe drumul cel fara de intoarcere.

Sicriul reprezinta casa de veci a defunctului, de aceea, apartinatorul simte nevoia sa il aleaga cu multa atentie, tinand cont si de preferintele celui drag manifestate din timpul vietii pentru o anumita culoare, pentru o anumita esenta lemnoasa.

Vietile oamenilor se sting asemenea unei lumanari, iar in urma raman amintiri dragi si pretuirea celor care i-au cunoscut.

Toate acestea se manifesta si prin organizarea unei inmormantari decente si prin ingrijirea mormantului.