Merita sa cumparamrulmenti contrafacuti?

rulmenti contrafacuti

Merita sa cumparamrulmenti contrafacuti?

 

De cele mai multe ori, cei care aleg sa cumpere rulmenti contrafacuti sunt in doua situatii: fie nu stiu sa ii diferentieze si nici unde sa caute ca sa primeasca doar rulmenti originali, fie au ca singur parametru de selectie pretul, caz in care vor alege variantele de rulmenti contrafacuti pentru ca sunt putin mai ieftini. Recomandarea insa este sa nu ai ca singur parametru de selectie pretul pentru ca riscul ca rulmentii tai sa nu fie de buna calitate este extrem de mare.

Iata mai multe informatii care te vor ajuta sa te convingi ca cea mai buna alegere este reprezentata de rulmenti foarte calitativi si mai ales originali, astfel incat, atunci cand cumperi rulmenti online sa te asiguri ca acestia sunt foarte buni.

Rulmentii originali sunt cei mai precisi

Atunci cand trebuie sa montezi un rulment, va trebui sa tii cont de precizie pentru ca rulmentii care nu se monteaza corect nu te vor ajuta la nimic. S-au vazut foarte mult situatii in care rulmentii care nu erau originali nu respectau dimensiunile pieselor si nici macar pe cele trecute pe propriul ambalaj, ceea ce inseamna ca atunci cand au ajuns la cumparator acesta a trebuit sa faca improvizatii pentru a utiliza produsul sau pur si simplu nu l-au putut folosi deloc. In cazul rulmentilor originali, oferiti de producatori care se respecta, aceste situatii nu exista.

Diferentele de pret intre piesele originale si cele contrafacute nu sunt mari

In cazul in care vei cauta pe internet pret rulment 6204, acesta fiind unul dintre cei mai populari rulmenti, vei descoperi ca diferenta de pret intre piesele originale si cele contrafacute este foarte mica. Prin urmare, daca analizezi cu mare atentie, vei descoperi ca avantajele oferite de un rulment original sunt mult peste avantajul venit din diferenta de pret, iar pe termen lung vei avea de castigat cu rulmentul original.

Investitia in rulmenti originali se amortizeaza mai usor

Atunci cand investesti intr-un rulment original, un aspect considerabil este faptul ca vei amortiza investitia. Ce inseamna asta? Ca durata mare de utilizare impecabila va face ca pretul platit sa fie acoperit si chiar sa faci economii pentru ca nu vei fi nevoit sa cumperi des alti rulmenti, dar si pentru faptul ca vei evita stricarea altor piese din cauza rulmentilor gresit conceputi. De aceea, primul si cel mai important motiv pentru care iti recomandam rulmenti de calitate este faptul ca vei putea sa ii folosesti in siguranta.

Atunci cand un rulment se strica exista riscul de a deteriora si alte piese din jur sau mecanisme care se conecteaza la rulmentul respectiv. Piesele originale au avantajul de a fi facute cu mare atentie la detalii, dar mai ales din materiale de calitate premium, ceea ce inseamna ca vei avea ocazia sa folosesti rulmentii mai mult timp fara sa se strice, mai ales daca le oferi si o intretinere corespunzatoare.

Un alt avantaj este faptul ca rulmentii de brand originali sunt de cele mai multe ori insotiti si de o garantie. Chiar daca produsul este in esenta un consumabil, asta nu inseamna ca trebuie sa se strice repede si de aceea, producatorii mari, care au incredere in ceea ce ofera consumatorului, dau si garantii pentru produsele lor, daca acestea sunt folosite conform cu instructiunile de pe ambalaj sau din interiorul cutiei.

Acestea sunt cele mai importante argumente pentru care ar trebui sa alegi acum rulmenti de buna calitate, originali si de la producatori cunoscuti, pentru a te asigura ca achizitionezi doar produse premium.