Iata cum puteti realiza economii de mii de lei la masini de tocat carne profesionale produse in regim outlet!

masini de tocat carne profesionale

Daca detineti ori administrati o carmangerie, un restaurant, o cantina sau un supermarket, utilizarea unor echipamente de cea mai buna calitate reprezinta cea mai sigura cale spre maximizarea profitului.

De exemplu, cele mai noi modele de masini de tocat carne profesionale permit realizarea unor economii consistente. Acestea se datoreaza in primul rand caracteristicilor fiecarui echipament in parte, insa sume importante pot fi economisite si la cumparare, daca optati pentru produsele in regim outlet disponibile la Fresco Expert.

Beneficiile oferite de folosirea unei masini de tocat carne profesionale

Un astfel de echipament ofera o productivitate incomparabil mai mare decat cea de care ar fi capabil un angajat sau decat cea a masinilor de tocat folosite in bucatariile obisnuite. In functie de necesitatile fiecarei unitati de alimentatie publica, pot fi achizitionate modele a caror productivitate porneste de la 20 sau 30 de kilograme de carne produsa intr-o ora si ajunge la cifre record, care depasesc chiar si jumatate de tona pe ora!

Firmele care produc acest tip de echipamente pentru bucatarii profesionale folosesc doar materiale de cea mai buna calitate. Grupul de prelucrare si structura sunt realizate din otel inox, care ofera garantia rezistentei in timp, precum si a posibilitatii de a curata echipamentul rapid si eficient, fara sa existe vreun risc de aparitie a ruginei sau a oricaror alte probleme.

Raportat la productivitatea record, consumul de energie se incadreaza in limite normale, astfel incat permite, la randul sau, realizarea unor economii considerabile, mai ales in contextul actual, de instabilitate a preturilor la energie.

Masini de tocat carne profesionale produse in regim outlet

Unul dintre produsele care se bucura de cel mai mare succes si care este disponibil la un pret excelent, mai ales daca il raportam la calitatea oferita, este masina de tocat carne TS 22. Toate produsele din aceasta serie, realizate de brandul Berkel, sunt puternice, heavy-duty, ideale atat pentru restaurante mari, cat si pentru bucatarii de catering, macelarii sau pizzerii.

In procesul de fabricatie au fost folosite doar materiale de cea mai inalta calitate, precum otelul inoxidabil, ceea ce garanteaza functionarea optima pe o durata indelungata de timp. Exista posibilitatea de demontare rapida, pentru o curatare eficienta. Acest produs alimentat electric are greutatea neta de 32 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: lungime de 230 de milimetri, latime de 670 de milimetri si inaltime de 470 de milimetri. Pretul este de 6 310 lei plus TVA.

Printre diferitele modele de masini de tocat carne profesionale produse in regim outlet se afla si masina de tocat carne refrigerata Berkel BMR, recomandata in principal pentru carmangerii, supermarketuri si lanturi de hipermarketuri. Unitatea este fabricata integral din otel inoxidabil si este dotata cu motoare autoventilate pentru utilizare continua. Cutia de viteza cu baie de ulei este prevazuta cu un sistem de protectie impotriva lichidelor.

La randul lor, unitatea de macinare de inalta productie din otel inoxidabil si gatul lung de intrare in forma de patrat sunt astfel concepute incat sa asigure performante absolut remarcabile. Versiunea trifazica este prevazuta cu sistem de refrigerare de 150 de wati. Greutatea neta este de 48 de kilograme si are urmatoarele dimensiuni. lungimea de 515 milimetri, latimea de 390 de milimetri si inaltimea de 428 de milimetri. Poate fi cumparata la pretul de 10 019 lei plus TVA.

Achizitionati cele mai performante modele de masini de tocat carne profesionale din oferta Fresco Expert! Veti realiza economii consistente si efectele asupra cresterii profitului vor fi resimtite cat se poate de repede!