Ce este defapt acrygelul pentru unghii?

acrygel pentru unghii

Acrygelul este o inovatie relativ recenta in industria manichiurii si pedichiurii, oferind unghilor un aspect natural si rezistenta sporita. Acest produs combina beneficiile acrilului cu cele ale gelului, oferind astfel o solutie versatila pentru unghiile frumoase si durabile.

Ce este acrygelul?

Acrygelul este un produs hibrid care combina caracteristicile acrilului si ale gelului. Este format din pulbere de acril si lichid de gel, amestecate pentru a crea o pasta densa si modelabila. Aceasta pasta este apoi aplicata pe unghii, modelata si uscata sub o lampa UV sau LED pentru a obtine rezultatele dorite. Acum, poți profita și de oferte Black Friday la acrygel pentru a cumpara produsele de care ai nevoie.

Cum se foloseste de fapt acrygelul?

Acrygelul functioneaza prin polymerizare, un proces chimic in care moleculele compusului se leaga intre ele pentru a forma o structura solida. Procesul de aplicare implica urmatorii pasi:

  • Pregatirea corecta a unghiilor – Ca si in cazul manichiurii cu gel traditional sau a manichiurii cu acril, primul pas este pregatirea unghiilor. Acest lucru implica indepartarea cuticulelor, slefuirea usoara a suprafetei unghiei naturale si degresarea pentru a asigura o aderenta buna.
  • Aplicarea gelului pe unghie – Acrygelul este aplicat ca o pasta densa pe unghii folosind o pensula speciala pentru acrygel sau o spatula. Tehnicianul modeleaza si ajusteaza forma gelului inainte de a-l usca sub o lampa UV sau LED.
  • Uscarea gelului sub lampa – Dupa aplicare, unghiile cu acrygel sunt uscate sub o lampa UV sau LED pentru a activa procesul de polymerizare. Acesta face ca acrygelul sa devina tare si sa reziste pe unghii.
  • Finalizarea manichiurii – Dupa uscare, unghiile pot fi slefuite si modelate pentru a obtine forma si lungimea dorita. Apoi, se aplica un strat de gel de finisare pentru a proteja si a conferi un aspect stralucitor.

Ce avantaje ofera acrygelul?

Pe piata, exista mai multe tipuri de geluri UV pentru unghii dar acrygelul se diferentiaza de toate prin avantajele pe care le ofera:

  • Durabilitate indiferent de modul in care folosesti unghiile – Acrygelul ofera o rezistenta deosebita, rezistand la uzura si ciobire mai bine decat alte tehnici de manichiura.
  • Aspect natural al unghiilor – Datorita texturii sale fine, acrygelul ofera un aspect natural si subtire al unghiilor, similar cu unghia naturala.
  • Versatilitate si posibilitatea de a obtine manichiuri interesanteEste potrivit pentru constructia unghiilor de la zero, dar poate fi si utilizat pentru intarirea unghiilor naturale sau aplicarea de tips-uri.
  • Flexibilitate la modelare – Tehnicienii pot modela acrygelul pentru a obtine diferite forme si lungimi, oferind unghiilor un aspect personalizat.
  • Se indeparteaza usor – Acrygelul poate fi indepartat cu usurinta folosind lichide speciale de indepartare, fara a afecta unghia naturala.

Acrygelul pentru unghii este o optiune inovatoare si versatila in lumea manichiurii si pedichiurii. Combinatia dintre acril si gel aduce beneficii precum durabilitate, aspect natural si flexibilitate in modelare. Daca doriti unghii frumoase si durabile, acrygelul poate fi o alegere excelenta, insa este important sa fie aplicat de catre un tehnician calificat pentru a obtine cele mai bune rezultate.