Câte carcase de telefon ai nevoie pentru a-l proteja și a se potrivi stilului tău?

Etuo

Așadar, te interesează și ești în căutarea unor carcase telefoane, căci știi că una nu este niciodată de ajuns. În plus, nu știi exact ce stil de husă s-ar potrivi stilului tău de viață și modului în care folosești telefonul. Unde începi? Ce stil va funcționa pentru tine? În ghidul de mai jos, vei afla diferitele tipuri de huse pentru telefon, ce trebuie să iei în considerare înainte de a cumpăra și vei înțelege că o singură husă nu este suficientă.

Factori de luat în considerare la alegerea husei

Căutarea de carcase noi poate fi copleșitoare dacă nu ai decis ce funcție poate avea nevoie. Iată un ghid rapid și simplu despre ceea ce trebuie să iei în considerare înainte de a face o achiziție.

 • Protecție

Cumperi huse dintr-un motiv – pentru a-ți proteja telefonul. Dar aspectul care contează aici este locul care are nevoie de cea mai mare protecție. Ai nevoie de protecție suplimentară pe partea din față? Sau protecție pentru spate? Vrei o carcasă care să împiedice lovituri la colțuri?

 • Stil

Ce stil de carcasă se potrivește cu tine. și cu personalitatea ta? Cauți un model lucios? Sau poate un mat clasic. Există o mulțime de huse din care să alegi. De asemenea, poți crea stiluri personalizate unice pentru huse nokia 2.4. sau orice alt model de dispozitiv.

 • Protecția ecranului

Dorești să protejezi ecranul de zgârieturi și amprente? Unele carcase de telefon vor proteja ecranul, în timp ce altele nu. Unele huse de telefon vor avea o zonă care se ridică dincolo de marginile telefonului.

 • Culori

Ce fel de culoare îți este pe plac? Vrei o culoare puternică, pastel sau neon? Ai nevoie de nuanțe personalizate, cum ar fi ombre, sau te-ai mulțumi cu o culoare simplă?

 • Personalizare

Dorești o imagine sau o siglă a companiei imprimate pe carcasa telefonului tău? Ai nevoie de sigla în relief sau doar vrei să îți amintești zilnic de un moment frumos, prin intermediul pozei imprimate pe husă?

Tipuri de carcase pentru telefon

Telefoanele sunt o parte indispensabilă a vieții tale și sunt mai mult decât simple minuni tehnologice, motiv pentru care ar trebui să le protejezi. Verifică aceste tipuri de huse de telefon și vezi ce modele sunt potrivite pentru telefonul tău.

 • Husă rigidă

De obicei, va acoperi partea din spate a telefonului și cele patru colțuri ale acestuia. Ele sunt destul de subțiri și ușoare, neadăugând prea mult volum la forma telefonului.

 • Huse pentru telefon Gel/TPU

Husele de telefon cu gel sunt de obicei subțiri și ușoare, vin într-o gamă de culori și au un finisaj mat sau lucios. Aceste huse pot rezista foarte bine la denivelări și zgârieturi și, datorită elasticității lor, sunt foarte rezistente și nu se vor sparge sau rupe.

 • Carcase de telefon din silicon

Aceste carcase au un finisaj mat, sunt ușoare la atingere și pot rezista amprentelor și prafului. Ele acoperă partea din spate și părțile laterale ale telefonului și le protejează în același mod ca o cutie cu gel. Sunt foarte populare datorită finisajului pe care îl oferă.

 • Huse de telefon rezistente

Unele carcase dure oferă doar un tip de carcasă întărită extra-puternică, care este deschisă, iar altele pot include o carcasă dură completă care acoperă și partea din față a dispozitivului. Datorită acestor factori, ele sunt, de obicei, puțin mai grele și mai voluminoase decât husele standard pentru telefon dur și gel.

 • Carcase flip

Carcasele pentru telefon rabatabile sunt similare cu o carcasă pentru telefon în stil portofel. Acestea protejează fața, spatele și părțile laterale ale dispozitivelor și, de obicei, vin într-o gamă variată de culori.

 • Carcase de telefon personalizate

Industria carcaselor telefonice este actualizată cu cele mai noi dispozitive și oferă protecția necesară. Cu toate acestea, dacă vrei un stil care să se evidențieze din mulțime, atunci ai nevoie de o husă personalizată.