Avantajele unei bai de lux

Pe langa aspectul de inalta calitate, o baie de lux trebuie sa aiba si o cada baie freestanding goodbath.ro , deoarece aceasta are o serie de avantaje. Cu toate acestea, deoarece o cada de acest fel este de obicei destul de scumpa, achizitia trebuie luata in considerare cu atentie. Datorita numeroaselor avantaje, proprietarul va putea face alegerea corecta pentru baia sa.

Beneficiile unei cade de baie freestanding sunt:

  • Aspectul extravagant
  • Usor de curatat peste tot
  • Acces facil la conducte

In comparatie, cazile de baie standard au:

  • Aspect posibil plictisitor
  • Acces pentru conducte adesea sub acoperire
  • Poate fi instalata doar pe un perete

Pretul pentru o cada de baie independenta depinde in special de materialul folosit si de dimensiunea exacta. Cu toate acestea, deoarece asamblarea este destul de complexa, costurile de asamblare, inclusiv costurile de asezare a tevilor noi si de atasare a noilor fitinguri, ar trebui sa fie de asemenea luate in considerare. Exista unele diferente de cost, in special in ceea ce priveste fitingurile. Cada poate fi, de asemenea, atasata la un perete cu un fiting expus conventional. Cu toate acestea, daca aceasta este complet libera in camera, atunci va fi nevoie de un mixer de sine statator. In acest caz, se asteapta la costuri de la 250 de euro – o armatura clasica expusa este disponibila de la 100 de euro.

Practic, se poate presupune ca aceste costuri de achizitie ale unei cazi freestanding incep de la 1.500 de euro. In plus, sunt necesari cel putin in jur de 300 de euro pentru asamblare. In mod logic, pretul unei cazi de sine statatoare poate creste rapid la 5.000 de euro si mai mult – in functie de echipament si de propriile dorinte, nu exista limite superioare de pret. De obicei costul de achizitie se incadreaza intre 1500-10.000 euro, iar costul de montaj se incadreaza intre 300-1.000 euro.

Exista mai multi factori ce trebuie luati in considerare atunci cand se cumpara o cada de baie freestanding. Mai presus de toate, dimensiunea baii si, drept urmare, dimensiunea cazii este decisiva pentru confortul ulterioar. De regula, o cada de acest fel are sens doar daca baia are cel putin 10 metri patrati. Desigur, se poate instala o cada freestanding si intr-o baie mai mica, dar atunci este posibil sa nu existe libertatea de miscare de care va fi nevoie in baie.

Dimensiunea cazii de baie freestanding are, de asemenea, un impact asupra relaxarii de asteptat. De exemplu, daca aceasta fost aleasa prea mare, proprietarul poate aluneca inainte si inapoi in cada si cu greu isi va gasi picioarele. Aici se aplica o regula simpla: ar trebui sa se poata ajunge la celalalt capat al cazii cu picioarele.

In plus, trebuie amintit, de asemenea, in timpul asamblarii, ca scurgerea apei si conductele necesare sunt incorporate in podea si nu sunt vizibile pentru vizitatorul din baie. Asezarea conductelor de apa in pamant poate cauza probleme, mai ales in cladirile vechi. Lipsa spatiului de depozitare ar trebui, de asemenea, luata in considerare in avans. Dar se acorda atentie acestor factori, atunci nimic nu sta in calea instalarii unei cazi freestanding.